Marinbatterier

Bra batterier betalar sig i längden! Hos oss på Fishline.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa marinbatterier som är perfekta för dina behov ombord. Oavsett om det handlar om att driva elektronik, starta motorer eller säkerställa en tillförlitlig strömförsörjning under långa fisketurer har vi batterierna som passar.

Vårt sortiment inkluderar allt från avancerade lithiumbatterier med toppmodern teknologi till kompakta enheter för fjärrkontroller till elmotorer. När det gäller val av batteristorlek och kapacitet finns vårt kunniga team här för att hjälpa dig navigera genom alternativen.

För att välja rätt marinbatteri är det viktigt att ta hänsyn till spänningen (volt) samt ampertimmar (Ah). Vi erbjuder även laddare anpassade efter olika behov, vilket gör det möjligt för dig att hålla dina batterier fulladdade och redo när äventyret väntar runt hörnet.

Oavsett om du behöver skapa ett 24-voltssystem genom seriekoppling eller bygga en större battreibank via parallellkoppling så kan vi guida dig igenom processen. Med vår expertis inom marintillbehör och båtelektronik kan du vara trygg med din investering i de bästa produkterna på marknaden.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
Rebelcell 12V70 AV Li-ion Med Laddare 12.6V10A
Paketpris
4%
Rebelcell 12V70 AV Li-ion Batteri 836WH
Superdeal
14%
Float Plus Batteri 16.8V
Slutsåld
TUDOR BATTERI DUAL 12V 80Ah
Slutsåld
Rebelcell Outdoorbox 12.70 AV Med Laddare 12.6V20A
Paketpris
6%
Slutsåld
Rebelcell Ultimate 12V18
Slutsåld
Mastervolt MX Lithium 12V 17Ah
Slutsåld
Rebelcell 12V190 AV Li-Ion battery (2,3 kWh)
Superdeal
46%
Slutsåld