Komboenhet Ekolod & Plotter

En kombinationsenhet är den perfekta lösningen för dig som vill ha både ekolod- och plotterfunktion i en enda enhet. Hos oss hittar du ett brett utbud av komboenheter där vi har samlat de bästa alternativen på marknaden.

Med en komboenhet får du allt-i-ett-funktionalitet, vilket gör det lättare att navigera och upptäcka fiskens positioneringsmönster. Du behöver inte längre investera i separata enheter - nu kan du få tillgång till både ekolodets djupinformation och plottersystemets kartor med bara en knapptryckning.

Vår kollektion av komboenheter erbjuder olika storlek på skärmen samt funktioner såsom GPS-navigering, CHIRP-teknologi (Compressed High Intensity Radar Pulse) för tydligare bilder under vattenytan, Wi-Fi-kapacitet för trådlöst delande av data mellan enheten och din smartphone eller surfplatta samt mycket mer.

Oavsett om du är nybörjare inom sportfiske eller erfaren entusiast kommer våra komboenheter att hjälpa dig maximera dina chanser att fånga fler fiskar. Med deras intuitiva gränssnitt blir det lätt att använda dem ombord på din båt utan några problem.

Sök igenom vår kategori Komboenhet Ekolod & Plotter idag för att hitta den perfekta kombinationen som passar just dina behov när det gälller friluftsliv och sportfiske!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
Lowrance HDS-12 PRO
fr. 35949 kr
fr. 39890 kr
Lowrance Hook Reveal 9 Tripleshot ROW
Hook Reveal Deal!
22%
1000kr rabatt - dras i kassan
Garmin Echomap UHD 92sv med givare GT56
Garmin Deal
32%
Lowrance Hook Reveal 7 50/200 HDI ROW
Hook Reveal Deal!
18%
Garmin Echomap ULTRA 122SV med givare GT56-UHD
Garmin Deal
45%
Lowrance HDS-16 PRO
fr. 59990 kr
Humminbird Helix 7 CHIRP MSI G4 NAV+S2